13.5.2015

Ruokaa komerosta, jes!

Joskus universumi antaa vastauksia arkisiin ongelmiin ihan sekunneissa. Kävellessäni väsyneenä kohti kotia mietin, mitä jaksaisin laittaa ruoaksi, tai jaksaisinko edes. Ainakaan ei yhtään huvittanut lähteä kaupan hyllyjen väliin ihmettelemään, mitä jaksaisi laittaa. Lasipalatsin ja Kampin välissä törmäsin - miltei kirjaimellisesti - Komeroon.


Komero Pop Up on ilmestynyt Lasipalatsin kylkeen ja on avoinna vielä tämän viikon. Kesällä sen on tarkoitus avata ovet jossain Helsingissä. Allekirjoittanut toivottaisi tervetulleeksi Turkuunkin! Komerosta saat mukaasi kahdelle hengelle suunniteltuja ateriakokonaisuuksia. Pussi sisältää kaikki tarvitsemasi raaka-aineet ja ohjeet. Konseptin kasvoina toimii Henri Alén, mikä herätti ainakin allekirjoittaneen luottamuksen.
Viidestä vaihtoehdosta mukaani irtosivat possuwokki (4,99€) ja savukirjolohipasta (7,99€). Ateriat vaihtuvat vajaan viikon välein, vaihtelu virkistää.


Positiivista:
Raaka-aineet olivat hyviä: porkkanakin maistui todella makealta.
Ruoka oli hyvää myös valmistuttuaan.
Ruoka valmistui ohjeella hetkessä, mannaa väsyneiden aivojen kanssa toimivalle.
Ohjeet olivat selkeät ja helpot.
Kaupassa käynnin aika säästyi.
Pusseja voi ostaa etukäteenkin, viimeinen käyttöpäivä ei jäänyt ostopäivään.

Parannettavaa:
Väliaikaiskotimme veitset olivat liian tylsiä, joten sipulin leikkuu itketti.
Mutta sepäs ei olekaan Komeron vika!



Jes, mikä konsepti! Tervetuloa myös Turkuun!
Lue lisää osoitteesta www.komerofood.fi, Twitteristä, Facebookista ja Instagramista.